Some Riddles
1.Why did the woman wear a helmet at the dinner table? 
Answer: She was on a crash diet. 
2.What do you call a fairy that hasn't taken a bath? 
Answer: Stinkerbell.
3.Which word in the dictionary is spelled incorrectly? 
Answer: Incorrectly.
4.Why are Teddy Bears never hungry? 
Answer: Because they are always stuffed.
5.What did the chewing gum say to the shoe? 
Answer: I'm stuck on you.
6.Why was the belt arrested?
Answer: For holding up the pants.
7.What do you call a funny book about eggs? 
Answer: A yolk book.
8.What does the Invisible Man drink at snack time? 
Answer: Evaporated milk.
9.What did the beach say when the tide came in? 
Answer: Long time no sea.
10.What did one potato chip say to the other? 
Answer: Shall we go for a dip?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
